Tuinwinkel

Bij Tuincentrum GroenRijk Montfoort kun je terecht voor alles wat met jouw tuin te maken heeft én waarmee je je huis gezellig maakt. Een tuin is tenslotte een verlengstuk van je woning. Een plek waar je tijdens dat eerste ochtendzonnetje in het voorjaar je kop koffie drinkt. Waar je mooie gesprekken hebt met vrienden op je terras. De dag afsluiten met je gezin tijdens het avondeten. Waar je heerlijk je handen uit de mouwen steekt in een dikke trui, om deze heerlijke plek het jaar rond mooi te houden. Een plek waar je geniet, herinneringen maakt, ontspant en thuis bent.

Alles voor tuin...

Wat je ook maar nodig kunt hebben voor je tuin, wij hebben het in huis. Frisse tuinplanten in het groot en klein, van groenblijver tot éénjarig geluk, van fruitbomen en struiken tot speelse grassen. De tuin bijhouden doe je met gemak met onze tuinslangen, tuingereedschap, meststoffen en handige hulpjes. In de tuin kun je heerlijk ontspannen op onze uitgebreide collectie aan tuinmeubelen en heb je een vijver, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. 

...en huis!

Ook binnenshuis kun je uiteraard bij ons terecht voor grote groene kanjers, prachtige potten en sfeervolle interieur artikelen om van je huis écht een thuis te maken. Een huis komt tot leven met mooie kamerplanten in een bijpassende pot. Ook sfeervolle kussens op de bank, kaarsenstandaards voor mooie licht, plaids voor de kille momenten en andere accessoires geven een woning karakter en persoonlijkheid. Een sfeer waar jij je prettig bij voelt.