Graszoden bestellen Montfoort

 

Voor woensdag 10.00 uur bestellen is vrijdagmiddag afhalen in ons tuincentrum.

Wil je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin? Wij van GroenRijk kunnen daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten graszoden

Je hebt meerdere soorten gras, dus ook meerdere soorten graszoden. Als je een gazon in je tuin wilt (laten) aanleggen, dan kan je ook bij ons kiezen voor verschillende soorten graszoden. Onze vragen zullen daarom ook zijn: waar wil je het gras voor gaan gebruiken? Wordt het een gazon waar jouw kinderen op kunnen spelen of wil je een mooi en goed onderhouden stukje siergras? Als het groenste tuincentra van de regio hebben wij diverse soorten gras op aanvraag. Je krijgt gras van met uitstekende kwaliteit.

Graszoden regio's Montfoort
Voor het beste aanbod van graszoden in de omgeving ben je bij GroenRijk Montfoort op het juiste adres. Kom eens langs, ook voor gerelateerde producten als graszaad, grasmaaiers, kalk en veel meer!

Prijzen en bestellen
Wij bieden speelgazon in rollen van 1m² ( 40cm breed en 250cm lang ) A-kwaliteit. Houd bij het bestellen rekening met 5% snijverlies bij het bestellen. Een grasmat met veel rondingen heeft 10% snijverlies. Prijs per m² - € 3,99

Bestellen graszoden
Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling. Bij plaatsen bestelling contant betalen of overmaken per bank. Bij betaling per bank moet het verschuldigde bedrag één dag voor levering op onze rekening staan. Bestellen kan tot woensdag 10.00 uur. Vrijdagmiddag kunt u de graszoden afhalen. Wij zijn afhankelijk van een transportbedrijf; tijdstip kunnen wij niet beloven. Wij bellen u zodra de graszoden binnen zijn gekomen.

 

Bestelformulier graszoden GroenRijk Montfoort

Als u het uiterlijk woensdag 10.00 uur bestelt, kunt u het vrijdagmiddag afhalen bij het tuincentrum.

Velden met * zijn verplicht.